• Bestelling afhalen op afspraak
  • Volledig assortiment
  • A-merken
  • Advies nodig? Bel ons

Eco-Gard 5L - natuurlijke groene aanslagreiniger

Een milieuvriendelijk groene aanslagreiniger, onkruidverwijderaar. Onschadelijk voor levende organismen en biologisch afbreekbaar.

Eco Gard 5L

Eco-Gard is een vloeibaar reinigingsmiddel voor o.a. atmosferische aanslag op (sier) bestrating, stoep-tegels, daken, muren, houten ongelakte schuttingen, vlonders en overige harde ondergronden zoals glas en kunststof materialen. Eco Gard verwijdert tevens kalkresten van zuur bestendige ondergronden, zoals beton en (straat)stenen en geglazuurde tegels.

Eco Gard niet gebruiken op zuur gevoelige materialen, chroom, staal, marmer en kalkzandsteen. Het is een reinigingsmiddel, dat is gebaseerd op azijnzuur en zeep van plantaardige oorsprong en is gemakkelijk afbreekbaar.

Toepassingsgebieden: Tuin- en Groensector, gemeenten, openbare werken, lokale en provinciale overheden, vakantieparken, scholen, sport- en recreatieve sector.

Toepassing: Toepassen bij voorkeur droog (min. 3 uren) en zonnig weer. Eco Gard kan op het materiaal verneveld, gespoten geborsteld of gespoeld worden.

Gebruiksaanwijzing: Test het product bij twijfel eerst uit op een bij voorkeur niet zichtbare plaats om de reactie van de ondergrond te beoordelen.
Het product is een concentraat en kan aangelengd worden met water in de verhouding 1 liter product + 3 liter water afhankelijk van aantasting of vervuiling. Afhankelijk van vervuiling en/of mate van gebruik kan met deze oplossing een oppervlakte van 24-40 m² worden behandeld. Bij hardnekkige vervuiling behandeling om de 4-6 weken herhalen.
Bij verwijderen van enkel kalkresten, na 1 uur naspoelen met water.

Verpakkingseenheid: 5 liter

Een milieuvriendelijk groene aanslagreiniger, onkruidverwijderaar. Onschadelijk voor levende organismen en biologisch afbreekbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eco-Gard 5L - natuurlijke groene aanslagreiniger