• Winkel geopend 
  • Pottenbakkerstraat 9 , Sneek
  • Maandag tot vrijdag 09:00-17:00
  • Advies nodig? Bel ons 0515-412 067
  • Snelle levering door heel Nederland

Betaalmogelijkheden

Bij Intuinen.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. +31(0) 515 41 20 67.

Overboeking per bank
Hiermee kunt u zelf de overboeking doen via uw eigen bankrekening. Indien u deze manier van betalen gaat toepassen, graag bij de extra informatie het nummer van de bestelling toevoegen. Deze vind u op de bevestiging die u via de e-mail van ons heeft ontvangen.
Indien de betaling na vijf werkdagen nog niet bij ons is aangeboden, gaan wij ervan uit dat u daarbij de bestelling niet wenst. Wij zullen de bestelling dan verwijderen met alle persoonlijke gegevens die daarbij horen.
Onze bankgegevens: NL02 RABO 0102 7048 80 of NL45 INGB 0003  2683 04 t.n.v. De Sneeker Zaadhandel BV

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Sisow. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.