• Winkel geopend 
  • Pottenbakkerstraat 9 , Sneek
  • Maandag tot vrijdag 09:00-17:00
  • Advies nodig? Bel ons 0515-412 067
  • Snelle levering door heel Nederland

Schoppen en Schuivers

Veel verwarring over scheppen en schoppen. Met deze categorie schoppen bedoelen wij Ballastschoppen / Ballasters en Graanschoppen.

Onze collectie ballastschoppen omvat een scala aan verschillende maten en stijlen, waaronder de traditionele ballastschoppen en ook ballastschoppen met een rechte of gebogen steel. Deze schoppen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een sterk en duurzaam ontwerp dat bestand is tegen zware belastingen en veelvuldig gebruik. Het zware gewicht aan de onderkant van de schop geeft de schop extra stabiliteit en maakt het gemakkelijk om door harde sneeuw en ijs te snijden.

Onze sneeuwschuivers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder ergonomische sneeuwschuivers en robuuste sneeuwploegen voor zwaar gebruik. Deze producten zijn ontworpen om u te helpen bij het snel en gemakkelijk verwijderen van sneeuw van uw oprit, stoep of andere buitenruimte. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Schoppen en Schuivers 1-12 of 22

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Schoppen en Schuivers 1-12 of 22

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina