• Winkel geopend 
  • Pottenbakkerstraat 9 , Sneek
  • Maandag tot vrijdag 09:00-17:00
  • Advies nodig? Bel ons 0515-412 067
  • Snelle levering door heel Nederland
Gewasbescherming

Gewasbescherming

Ziekten, plagen en onkruid in de tuin is altijd aanwezig. Onkruidschimmelsongedierte, insectenmos, alg en groene aanslagwind en zon, we hebben er allemaal ongetwijfeld wel een keer last van in de tuin. Maar wat te doen hieraan? Gewasbescherming zorgt ervoor dat ziekten, plagen en onkruid in de tuin onder controle blijven. Deze maatregelen kunnen chemisch of niet-chemisch zijn. Gewasbeschermingsmiddelen kunnen schadelijke stoffen bevatten voor mens, dier en milieu. Daarom zijn er strenge eisen gesteld aan de toelating van deze gewasbescherming middelen.
In een gezonde tuin zijn altijd allerlei insecten in de weer. En dat hoort ook zo. Ze houden elkaar in toom en doen weinig kwaad. Het wordt pas vervelend als er van een enkele soort plotseling veel te veel aanwezig zijn. Als er dan massaal schade aan de planten ontstaat, kun je beter wel maatregelen nemen. 
Klik op onderstaande categorieën om te kijken welke gewasbescherming het best bij u past. Onder ongediertebestrijding vallen naast oa. slakken, muizen, ratten ook de insecten en de tuinnetten, vijvernetten.