Bloembollen voorjaar

Bloembollen voorjaar - najaarsbloeiers

Vier het voorjaar of de zomer met kleurige bloembollen! Bloembollen zijn eenvoudig te planten in de borders van de tuin, of in bloempotten op het terras of op het balkon. De bloembollen zijn van hoge kwaliteit en bieden wij 100% kwaliteitsgarantie. Bloembollen zijn eenvoudig te planten en bloeien van het begin van de lente tot in de herfst. Ook zijn ze bijzonder gemakkelijk in onderhoud.

Bloembollen en vaste planten worden in één keer aangeplant en komen daarna jaar na jaar terug. Ze hebben vaak veel blad, wat onkruid goed onderdrukt, dit in tegenstelling tot éénjarige planten. Ten opzichte van de heester groeien ze een plantvak sneller dicht. Daarvoor hebben vaste planten meestal maar één zomer voor nodig maar daarentegen de houtige gewassen meer dan een jaar. Bloembollen en vaste planten overwinteren met hun bollen of wortels en kunnen deze twee groepen uitstekend gecombineerd worden. De bloembollen krijgen het blad en de bloemen in het voorjaar. Na de bloei, als het loof gaat afsterven, wordt hierdoor het blad van de vaste plant bedekt. Daardoor hoeft het dus niet afgeknipt te worden. En later in het jaar is hetzelfde plantvak nogmaals kleurrijk door de vaste planten.

Bloembollen kopen? 
Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment bloembollen (voorjaarsbloeiers) en plaats uw bestelling voor kleurig tuinplezier! Klik op een bloem als u de betreffende bloembollen wilt bestellen.