Bloembollen Vaste Planten

Vaste planten zijn onmisbaar in de tuin. Deze meerjarige planten verrassen je elk jaar weer met hun blad en bloemenpracht! Ze laten zich makkelijk combineren door de verschillende vormen, kleuren, bloeitijden en hoogtes en zijn daarom een blikvanger in de borders van je tuin. Ook groeien vaste planten groeien goed in bloempotten en bloembakken. Bovendien kun je de mooiste boeketten snijbloemen maken.

Vaste planten en bloembollen worden in één keer aangeplant en komen daarna jaar na jaar terug. Ze hebben vaak veel blad, wat onkruid goed onderdrukt, dit in tegenstelling tot éénjarige planten. Ten opzichte van de heester groeien ze een plantvak sneller dicht. Daarvoor hebben vaste planten meestal maar één zomer voor nodig maar daarentegen de houtige gewassen meer dan een jaar. Vaste planten en bloembollen overwinteren met hun wortels of bollen en kunnen deze twee groepen uitstekend gecombineerd worden. De bloembollen krijgen het blad en de bloemen in het voorjaar. Na de bloei,als het loof gaat afsterven, wordt hierdoor het blad van de vaste plant bedekt. Daardoor hoeft het dus niet afgeknipt te worden. En later in het jaar is hetzelfde plantvak nogmaals kleurrijk door de vaste planten.

Ontdek hieronder ons uitgebreide assortiment vaste planten en plaats je bestelling voor jarenlang tuinplezier! Klik op een bloem als u de betreffende vaste plant wilt bestellen.

U kunt de bollen van de Vaste Planten nu al wel bestellen, maar zijn pas leverbaar vanaf eind januari/februari. U kunt de bloembollen ook reserveren/bestellen via de mail. Dit kan naar: info@intuinen.nl

 

Contactinformatie

inTuinen.nl
onderdeel van de Sneeker Zaadhandel BV

Bedrijfsgegevens
KvK nummer: 50775677
BTW nummer: NL8229.18.973.B01 

Tel:  0515 - 412 067
Fax: 0515 - 413 254
Email: info@inTuinen.nl
Website: www.inTuinen.nl

Bankgegevens:
NL02 RABO 0102 7048 80
NL45 INGB 0003 2683 04
t.n.v. De Sneeker Zaadhandel B.V.

Bezoekadres:
Pottenbakkersstraat 9
8601 WS Sneek Nederland 

Correspondentieadres:
Postbus 78
8600 AB Sneek Nederland

© 2015 Intuinen.nl. Alle rechten voorbehouden.